Openingstijden: (wijziging voorbehouden):

Volwassenen€ 4,00
Kinderen€ 1,50
Scholen special tarief

Vrienden van het Stadsmuseum Steenwijk en houders van een Museumkaart hebben gratis toegang.

Op afspraak zijn rondleidingen mogelijk.

Stadswandeling met gids:

Steenwijk bestaat al meer dan 1000 jaar en kent een boeiende historie.
Laat je meenemen langs de hoogtepunten door één van onze ervaren stadsgidsen.
In 1½ uur kom je van alles te weten o.a. over de stuwwallen, bijzondere gebouwen en Steenwijk als strategische plaats tijdens de Tachtigjarige oorlog.
De mogelijkheid is er, om een stadswandeling met gids te combineren met een bezoek aan het Stadsmuseum of om de Steenwijker toren te beklimmen.
In overleg met het Stadsmuseum zijn er veel mogelijkheden!

In de maanden juli en augustus wordt er iedere woensdagmiddag om 13.30 uur een stadswandeling met gids georganiseerd

Steenwijker toren:

De Steenwijker toren is in de maanden juli en augustus op alle woensdagen en zaterdagen open voor beklimming van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Door de grote belangstelling voor het beklimmen van de Steenwijker toren, is de toren nu ook op iedere koopzondag open voor beklimming van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Voor inlichtingen of opgave: tel: 0521-511704 of per e-mail contact@stadsmuseumsteenwijk.nl